Posted in horoskopski znakovi

Solarni povratak i kvartal periodi

natalna karta
Prognoza za naredne 3 – 4 godine – 1000 dinara.

Polu solarni povratak se izracunava za vreme kada je Sunce u tranzitu u opoziciju sa natalnim Suncem. Ovo je dopunski horoskop koji predstavlja drugu polovinu godine Solarnog povratka. Cetvrina Solarnog povratka se izracunava za vreme kada Sunce pravi kvadrat sa natalom. Ovaj horoskop predstavlja period od 3 meseca, t.j. period do sledece konjukcije ili opozicjie. Polu solari ili cetvrt solari su najkorisniji za odredjivane perioda od 3 meseca, u toku kojih se odredjene situacije i aktivnosti manifestuju. Ovde je od znacaja simbolika planeta koje se trebaju poklopiti sa polozajem iz Solranog povratka za godinu dana. Period od 3 meseca u kome se tako nesto javi jeste onaj u kome ce se dogadjaj desiti. Neptun u prvom planu, ali i Venera jesu period koji ce manifesvovati situacije karakteristicne za ove planete; jedna od mogucnosti je i idealizovanje ljubavi, zato sto je Venera znak ljubavi, a Neptun idealizacije.

Solarni povratak opisuje godinu, Polu – solari opisuju period od pola godine. Cetvrt soalri otkrivaju period u kome ce se dogadjaj manifestvovati.

Koriscena literatura Dzejms A. Eselman – Tumacenje Solarnog povratka

autor – violetadivnicnenic

Autor:

Violeta Divnić Date of birth: 1965 Website: violetadivnicnenic.wordpress.com Vreme laznih careva, Weather false emperor, author Violeta Divnic

Ostavite Vase misljenje,

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s