Posted in Natalni horoskop, godisnji, uporedni, mesecni

Natalna karta Jelene Jankovic, ali i progresije u zadnih nekoliko godina

Poznata teniserka –  Jelena Jankovic je rodjena u znaku Riba, sa podznakom u Blizancima. Vladaoc Ascedenta – Merkur se nalazi u 10 kuci – karijere, statusa i prestiza. To ukazuje da je njoj ovaj aspekt od presudnog znacaja. Vecina ljudi koji imaju uspesnu karijeru ima ovaj polozaj.  U njenom horoskopu planeta Mesec se nalazi u 12 kuci; Mesec je simbol majke, ali i emocija, tako da sa izazovnim aspektima ove planete, ono sto Jelenu moze ometati za jos vece rezulatate, jeste njena briga za majkom  koja  ima zdravstvene probleme  (imala je operaciju srca) , ali i naglasena emotivnost. Mesec u progresiji je prosao kroz 10 kucu – kada je ona bila prva teniserka sveta i postigla najznacajnije rezulatete u svetu tenisa; njegov polozaj u ovoj i sledecoj godini je kroz 11 kucu, gde se osoba suocava sa periodom uspesnosti koji je iza nje, ali gde je i dalje okrenuta svojim ciljevima, ali i ljubavi koju prima od drugih.  Ovo je i kuca gde se osoba suocava sa onim sto ne zavisi od nje. . Planeta Uran u tranzitu je na vrhu 11 kuce i simbolizuje iznenadne situacije, ali i promene koji aktiviraju njene ciljeve na neobican i originalan nacin, ali i situacije koje ne zavise od nje.

Autor:

Violeta Divnić Date of birth: 1965 Website: violetadivnicnenic.wordpress.com Vreme laznih careva, Weather false emperor, author Violeta Divnic

5 thoughts on “Natalna karta Jelene Jankovic, ali i progresije u zadnih nekoliko godina

    1. Mesec u progresiji kroz 12 kucu ostaje sve do 2016 godine i ona ce morati da zadrzi pozitivan stav, po pitanju svih svera. Ne preporucuje se razmisljanje o tome, kako nam zivot i sudbina nisu naklonjeni. Polozaj Sunca, Merkura i Venere kroz 12 kucu jeste jako pozitivan po pitanju uspeha u karijeri, u njenom slucaju u sportu. Samo – nesme negativno razmisljati!

  1. Hvala na odgovoru. I ja sam njen veliki fan i bilo bi mi zao da do kraja karijere ne osvoji bar jos jednu veliku titulu- a izgleda da od GS nece biti nista. Nadam se bar tituli u fed kupu narednog vikenda.
    Pozdrav

Ostavite Vase misljenje,

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s