Objasnjenje kuca u natalnoj karti

Poznato je vecini da se natalna karta sastoji od 12 kuca. Njeno tumacenje pocinje u smeru kazaljke na satu, od njenog podznaka ili AC. To je vrh prve kuce, ali i ono kako nas drugi vide. To je u vecini slucajeva razlicito od toga kakvi smo mi u stvari.

Druga kuca opisuje nase finansije, nas sistem vrednosti u zivotu, ali i nase sposobnosti za zaradu. Mesec kroz drugu kucu, kao i venera donose nam korist preko zenskih principa.

Treca kuca se odnosi na nasu komunikaciju, neposredno okruzenje, bracu i sestre, kraca putovanja, ali i mentalnu stranu licnosti. Prirodni vladaoc ove kuce je planeta Merkur, ciji aspekti objasnjavaju nasu mentalnu stranu licnosti. Cetvrta kuca objasnjava nase korene, jednog od roditelja koji ima veci uticaj na nas nas zivot, ali i nase pozne godine. Ona se takodje odnosi i na nase nekretnine. Prirodni vladaoc je Mesec.

Peta kuca opisuje nase pruzanje ljubavi prema drugim osobama, nase prvo dete, a kroz solarne prognoze najavljuje rodjenje dece.  Prirodni vladaoc je Sunce.

Sesta kuca se odnosi na nas rad i zdravlje. Takodje i na usluge koje pruzamo drugim ljudima, ali i kucne ljubimce i nasu ishranu. Zajedno sa 6 i 12 kucom, daje sliku naseg zdravlja.

Sedma kuca objasnjava partnerske odnose, prvi brak, pravna pitanja i javne neprijatelje. Prirodni vladaoc je planeta Venera, ciji aspekti opisuju tok naklonosti i ljubavi.

Osma kuca se odnosi na nasledje, podrsku partnera, podrsku drugih ljudi, hirurgiju, seks, smrt. Prirodni vladaoc je planeta Pluton, dok u natalnoj karti od aspekta vladaoc zavisi nasa podrska drugih ljudi, kako bismo ostvarili rezultate.

Deveta kuca objasnjava daleke krajeve, druge drzave, odnose sa strancima, nase unuke i odnose sa familijom partera. Ona se odnosi i na visoko obrazovanje, a njen prirodni vladaoc je planeta Jupiter.

10 kuca – karijera, drzava, drugi roditelj, nas najveci cilj u zivotu. Prirodni vladaoc je Saturn.

11 kuca – nasi ciljevi, ljubav koju primamo od drugih, situacije koje ne zavise od nas. Prirodni vladaoc je Uran.

12 kuca – tajni neprijatelji, unutrasnja snaga, skriveni strahovi i frustracije,  a zajedno sa 6 i 8 kucom, opisuje nase zdravstveno stanje. 

kontakt informacija – vixolina@gmail.com

U narednih mesec dana cena tumacenja nantalne karte je 1500 dinara.

Advertisements

Ostavite Vase misljenje,

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s