Posted in planete horoskop

Planeta Venera

Planeta Venera je vladaoc Bika i Vage, ali i umetnosti, slatkisa i boja. U prvoj kuci naseg horoskopa, sa godinama dodaje kilograme, dok u desetoj kuci – karijere i statusa, ukazuje na rad sa zenama, ali i moguci posao u oblasti umetnosti. Kao vladaoc naseg ascedenta – podznaka daje lep izgled licnosti, ukazuje na drustveno orijentisanu licnost. Svi aspekti Venere ukazuju na nas ljubavni zivot. Njena konjukcija sa planetama, govori o znacaju ove sfere u nasim zivotima, dok kvadrati predstavljaju izazov za nas ljubavni zivot. Sto se lakse nosimo sa ovom problematikom, lakse postizemo nase ciljeve vezane za partnerske odnose. Venera je i prirodni vladaoc 7 kuce, sto je u kombinaciji sa navedenim, potpuno logicno, buduci da je 7 kuca orijentisana na druge ljude.

Venus from space. Weinbaum’s Venus has a 500-m...
Venus from space. Weinbaum’s Venus has a 500-mile-wide habitable zone on the sunward side of the terminator. (Photo credit: Wikipedia)

Autor:

Violeta Divnić Date of birth: 1965 Website: violetadivnicnenic.wordpress.com Vreme laznih careva, Weather false emperor, author Violeta Divnic

Ostavite Vase misljenje,

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s