Posted in druga, planete horoskop, prva kuca, treca - horoskop, venera natalna karta, Venera u horoskopu

Planeta Venera po kucama

horoskop cena
horoskop cena

VENERA U PRVOJ KUCI

https://violetadivnicnenic.wordpress.com/www.google.com/local/add/details
Osobe sa ovakvim položajem Venere veoma cesto dobro izgledaju. Imaju krupne oci, pune usne i elegantnih su pokreta. Vole zabavu i veselje i znaju da uživaju u životu. Popularni su i lako osvajaju simpatije drugih. Srdacni su i druželjubivi, blagog i prijatnog temperamenta. Vole da flertuju.

Imaju uspeha kod pripadnika suprotnog pola. Lako dolaze do partnera jer su privlacnog izgleda i puni šarma. Smisao za diplomatiju im ne nedostaje, da bi dobili ono što žele skloni su da flertuju. Trude se da svima oko sebe ugode, a i njima samima je potrebna pažnja.Veoma vole umetnost i cesto i sami poseduju umetnicki dar.

VENERA U DRUGOJ KUCI
Osobe sa Venerom u drugoj kuci imaju srece sa finansijama. Materijalno su zbrinuti i cesto zaraduju od umetnosti, prodaje umetnickih predmeta, nakita, parfema i drugih luksuznih stvari. Vole da troše novac na zadovoljstva i ugodan život. Muškarci troše na žene i cesto žive boemskim životom, vole igre na srecu i kockanje.

Novac im puno znaci u životu i dosta su angažovani da ga što više zarade. Svoje materijalno stanje poboljšavaju ulaskom u brak. Šarmantne su i privlacne osobe. Vole erotiku i seks i znaju da uživaju u njima. Partner treba dosta da se trudi da bi ih zadovoljio. Inace, to su osobe zadovoljne sobom i svojim životom.

VENERA U TRECOJ KUCI
Venera u trecoj kuci ohrabruje druge na konverzaciju. Ove osobe su lepog vaspitanja, prvržene porodici i prijateljima. Saosecaju sa drugim ljudima i veoma su lagane za saradnju. Vrlo su prilagodljive i snalažljive. Vesele su i prijatne, pa lako privlace društvo. Naklonjeni su estetici i lepim manirima. Izražavaju se biranim recima i vole kniževnost i umetnost.

Vrlo su receptivnog duha i ucenje im ide od ruke. Vole da putuju i sklapaju nova poznanstva. Vole da ugadaju drugima, a narocito osobama do kojih im je stalo. Seks i erotika im nisu najvažnije stvari na svetu. To im je još jedan nacin da ugode drugima i ucine da im je prijatno u njihovom društvu.

VENERA U CETVRTOJ KUCI
Oznacava osobe koje žive u harmonicnim odnosima sa svojim roditeljima. Njihove aktivnosti su orijentisane na dom i porodicu. Imaju lepo uredenu kucu ili stan, ispunjenu vrednim umtnickim predmetima. Poseduju dar za ukrašavanje i slikanje. Oko sebe žele i izgraduju mirno i harmonicno okruženje. Zbog svoje naivnosti i dobronamernosti mogu pretpeti ljubavno razocarenje u vidu prevare ili napuštanja od strane partnera.

Vole poslastice i dakonije i u njima znaju da prekomerno uživaju. Zbog toga imaju cesto smetnje sa probavom. Provode lep i miran život. I detinjstvo i starost su im srecni.

VENERA U PETOJ KUCI
Ove osobe na ljude reaguju na pozitivan nacin i pravo je zadovoljstvo biti u njihovoj blizini. Rodeni su veseljaci, zabavljaci i glumci. Život im se odvija sa lakocom i znaju da uživaju u njemu. Uspešni su na javnim priredbama, u radu sa omladinom i decom. Imaju smisla za poslovne špekulacije,a nisu retki ni dobici na igrama na srecu.

Imaju srece sa osobama suprotnog pola i uspešan ljubavni život. Vole culna zadovoljstva i uživaju u erotici i seksu. Ljubav je visoko na listi njihovih prioriteta. Najbolje se osecaju i u svemu su najuspešniji kada su zaljubljeni i kad vole.

VENERA U SESTOJ KUCI
Ovim osobama je rad važan koliko i ljubav, odnosno osecaju veliku ljubav prema radu. Najznacajnija dogadanja u životu su im vezana za posao. Tamo susrecu i upoznaju ljubavne partnere, a cesto iz toga proizilazi i brak. Imaju dopadljivi nastup i uspeha na poslu. Nose urednu i lepu garderobu i veoma su vredni. Zdravlje ih dobro služi, ali mogu da imaju problema sa impotencijom i venericnim bolestima.

Umeju da razviju ljupke odnose uzajamne simpatije, ali bez seksa. Prevelika usmerenost na ovozemaljske stvari sprecava ih da se do kraja opuste i uživaju u ljubavi i seksu. U braku je najveci kohezioni faktor zajednicki rad.

VENERA U SEDMOJ KUCI
Oznacava osobe koje su uspešne u javnosti i društvu. Partnerski odnosi im idu od ruke i uspešni su na mnogim poljima. Imaju smisla za uspostavljanje kontakata i diplomatiju. Trude se i cesto uspevaju da izglade razlike koje postoje. Zato su rado videni u društvu. Elegantno i lepo se oblace.

Teže trajnim vezama u kojima traže osecaj celovitosti. Lako ulaze u brak i to samo ako postoji ljubav. Seks i erotika su im rafinirani i suptilni. Nemaju previše strasti, ali zato imaju sposobnost da osete šta partner želi i znaju da mu pruže vrhunska zadovoljstva.

VENERA U OSMOJ KUCI
Ove osobe imaju srece da su materijalno obezbedene novcem koji dobijaju od drugih, preko nasledstva, braka, poklona,… .Veoma su senzualne i njihova putenost može biti štetna po zdravlje. Imaju intenzivne ljubavne veze pune emocija i strasti. Avanturistickog su duha, ali imaju srece jer ih opasnosti izbegavaju.

Svojim ponašanjem oslobadaju partnera inhibicija. Vezani su za seks i erotiku i u tome znaju da preteraju. Zbog toga može doci do bolesti seksualnih organa. Imaju stalne i snažne seksualne prohteve. Njihov ljubavni život cesto lici na lavirint. Posesivni su i ljubomorni i cesto se dešava da imaju problema u braku zbog toga.

VENERA U DEVETOJ KUCI
Ovo su prijatne osobe koje vole ljude. Privlace ih velike ideje, filozofija, religija i pisana rec. Imaju žed za znanjem, sklonost ka ucenju i putovanjima. Poseduju specifican pogled na svet i drže se svojih moralnih normi. Zato okolini mogu izgledati i nekonvencionalno, ali oni na to ne obracaju pažnju.

Skloni su ljubavnim avanturama i privlace ih tajne ljubavne veze. Njihov tip partnera su osobe širokih pogleda na svet, intelektualnih i moralnih nazora, one koje ce im obogatiti vidike i omoguciti nove spoznaje. Venera u devetoj kuci cesto ukazuje na brak sa strancima ili ljudima druge vere i na ljubavne avanture u inostranstvu.

VENERA U DESETOJ KUCI
Daje dopadljive i društvene osobe, popularne u društvu sa puno uticajnih prijatelja. Uživaju u svom poslu i pomažu drugima oko sebe. Privlaci ih šou-biznis, moda i umetnost. Lepota i harmonija igraju važno mesto u njihovoj profesiji i u životu.

U pitanju su cesto lepe i prijatne osobe koje lako privlace suprotan pol. Važan im je partnerov izgled, ali i njegov položaj na društvenoj lestvici.

Imaju stabilne emocije i odani su patrneru. Više su okrenuti profesiji nego porodici, ali ni po koju cenu nece dozvoliti da porodica trpi zbog njihovog posla ili licnih interesovanja.

VENERA U JEDANAESTOJ KUCI
Ovo su osobe širokih vidika, blage naravi i pristupacne širokom krugu razlicitih ljudi. Oko sebe privlace društvo u kome su centar dešavanja. Odani su i privrženi, a prijateljstva se zasnivaju na jednakosti. Ne poštuju nikakve autoritete i imaju averziju prema mediokritetima. Prijatelji ima rado pomažu jer njihove aktivnosti nisu motivisane licnom koristi nego zajednickim dobrom.

Lako privlace ljubavnike i mešaju prijateljstvo i ljubav. Romanticna iskustva doživljavaju na druženjima i zabavama, spontano i iznenada. Imaju sklonost da ostvaruju veze sa zauzetim osobama i mogu biti neodlucni izmedu dva ljubavnika.

VENERA U DVANAESTOJ KUCI
Oznacava veoma osetljive i ranjive osobe. Imaju izraženu potrebu za privatnošcu i okolini zbog toga deluju tajanstveno. Stidljive su i rezervisane u pokazivanju svojih emocija. Požrtvovane su i zapostavljaju sebe za racun drugih osoba. Zbog svoje povucenosti i preostljivosti imaju malo prijatelja.

U ljubavi su vrlo prijemcive prema partneru. Imaju potrebu da mu se potpuno predaju. Svoju ljubav prikrivaju spolja, a kada se nadu sami sa partnerom ona se izliva na impresivan nacin, bez ikakvih granica. U stanju su da svom partneru priušte vrhunska seksualna i emotivna zadovoljstva. Sklone su tajnim ljubavima i spremne su da puno trpe zbog njih. Vezane su za partnera, ali cesto imaju više od jednog braka.

Advertisements

Аутор:

Violeta Divnić Date of birth: 1965 Website: violetadivnicnenic.wordpress.com Vreme laznih careva, Weather false emperor, author Violeta Divnic

Ostavite Vase misljenje,

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s