Planeta Venera po kucama

horoskop cena
horoskop cena

VENERA U PRVOJ KUCI

https://violetadivnicnenic.wordpress.com/www.google.com/local/add/details
Osobe sa ovakvim položajem Venere veoma cesto dobro izgledaju. Imaju krupne oci, pune usne i elegantnih su pokreta. Vole zabavu i veselje i znaju da uživaju u životu. Popularni su i lako osvajaju simpatije drugih. Srdacni su i druželjubivi, blagog i prijatnog temperamenta. Vole da flertuju.

Imaju uspeha kod pripadnika suprotnog pola. Lako dolaze do partnera jer su privlacnog izgleda i puni šarma. Smisao za diplomatiju im ne nedostaje, da bi dobili ono što žele skloni su da flertuju. Trude se da svima oko sebe ugode, a i njima samima je potrebna pažnja.Veoma vole umetnost i cesto i sami poseduju umetnicki dar.

VENERA U DRUGOJ KUCI
Osobe sa Venerom u drugoj kuci imaju srece sa finansijama. Materijalno su zbrinuti i cesto zaraduju od umetnosti, prodaje umetnickih predmeta, nakita, parfema i drugih luksuznih stvari. Vole da troše novac na zadovoljstva i ugodan život. Muškarci troše na žene i cesto žive boemskim životom, vole igre na srecu i kockanje.

Novac im puno znaci u životu i dosta su angažovani da ga što više zarade. Svoje materijalno stanje poboljšavaju ulaskom u brak. Šarmantne su i privlacne osobe. Vole erotiku i seks i znaju da uživaju u njima. Partner treba dosta da se trudi da bi ih zadovoljio. Inace, to su osobe zadovoljne sobom i svojim životom.

VENERA U TRECOJ KUCI
Venera u trecoj kuci ohrabruje druge na konverzaciju. Ove osobe su lepog vaspitanja, prvržene porodici i prijateljima. Saosecaju sa drugim ljudima i veoma su lagane za saradnju. Vrlo su prilagodljive i snalažljive. Vesele su i prijatne, pa lako privlace društvo. Naklonjeni su estetici i lepim manirima. Izražavaju se biranim recima i vole kniževnost i umetnost.

Vrlo su receptivnog duha i ucenje im ide od ruke. Vole da putuju i sklapaju nova poznanstva. Vole da ugadaju drugima, a narocito osobama do kojih im je stalo. Seks i erotika im nisu najvažnije stvari na svetu. To im je još jedan nacin da ugode drugima i ucine da im je prijatno u njihovom društvu.

VENERA U CETVRTOJ KUCI
Oznacava osobe koje žive u harmonicnim odnosima sa svojim roditeljima. Njihove aktivnosti su orijentisane na dom i porodicu. Imaju lepo uredenu kucu ili stan, ispunjenu vrednim umtnickim predmetima. Poseduju dar za ukrašavanje i slikanje. Oko sebe žele i izgraduju mirno i harmonicno okruženje. Zbog svoje naivnosti i dobronamernosti mogu pretpeti ljubavno razocarenje u vidu prevare ili napuštanja od strane partnera.

Vole poslastice i dakonije i u njima znaju da prekomerno uživaju. Zbog toga imaju cesto smetnje sa probavom. Provode lep i miran život. I detinjstvo i starost su im srecni.

VENERA U PETOJ KUCI
Ove osobe na ljude reaguju na pozitivan nacin i pravo je zadovoljstvo biti u njihovoj blizini. Rodeni su veseljaci, zabavljaci i glumci. Život im se odvija sa lakocom i znaju da uživaju u njemu. Uspešni su na javnim priredbama, u radu sa omladinom i decom. Imaju smisla za poslovne špekulacije,a nisu retki ni dobici na igrama na srecu.

Imaju srece sa osobama suprotnog pola i uspešan ljubavni život. Vole culna zadovoljstva i uživaju u erotici i seksu. Ljubav je visoko na listi njihovih prioriteta. Najbolje se osecaju i u svemu su najuspešniji kada su zaljubljeni i kad vole.

VENERA U SESTOJ KUCI
Ovim osobama je rad važan koliko i ljubav, odnosno osecaju veliku ljubav prema radu. Najznacajnija dogadanja u životu su im vezana za posao. Tamo susrecu i upoznaju ljubavne partnere, a cesto iz toga proizilazi i brak. Imaju dopadljivi nastup i uspeha na poslu. Nose urednu i lepu garderobu i veoma su vredni. Zdravlje ih dobro služi, ali mogu da imaju problema sa impotencijom i venericnim bolestima.

Umeju da razviju ljupke odnose uzajamne simpatije, ali bez seksa. Prevelika usmerenost na ovozemaljske stvari sprecava ih da se do kraja opuste i uživaju u ljubavi i seksu. U braku je najveci kohezioni faktor zajednicki rad.

VENERA U SEDMOJ KUCI
Oznacava osobe koje su uspešne u javnosti i društvu. Partnerski odnosi im idu od ruke i uspešni su na mnogim poljima. Imaju smisla za uspostavljanje kontakata i diplomatiju. Trude se i cesto uspevaju da izglade razlike koje postoje. Zato su rado videni u društvu. Elegantno i lepo se oblace.

Teže trajnim vezama u kojima traže osecaj celovitosti. Lako ulaze u brak i to samo ako postoji ljubav. Seks i erotika su im rafinirani i suptilni. Nemaju previše strasti, ali zato imaju sposobnost da osete šta partner želi i znaju da mu pruže vrhunska zadovoljstva.

VENERA U OSMOJ KUCI
Ove osobe imaju srece da su materijalno obezbedene novcem koji dobijaju od drugih, preko nasledstva, braka, poklona,… .Veoma su senzualne i njihova putenost može biti štetna po zdravlje. Imaju intenzivne ljubavne veze pune emocija i strasti. Avanturistickog su duha, ali imaju srece jer ih opasnosti izbegavaju.

Svojim ponašanjem oslobadaju partnera inhibicija. Vezani su za seks i erotiku i u tome znaju da preteraju. Zbog toga može doci do bolesti seksualnih organa. Imaju stalne i snažne seksualne prohteve. Njihov ljubavni život cesto lici na lavirint. Posesivni su i ljubomorni i cesto se dešava da imaju problema u braku zbog toga.

VENERA U DEVETOJ KUCI
Ovo su prijatne osobe koje vole ljude. Privlace ih velike ideje, filozofija, religija i pisana rec. Imaju žed za znanjem, sklonost ka ucenju i putovanjima. Poseduju specifican pogled na svet i drže se svojih moralnih normi. Zato okolini mogu izgledati i nekonvencionalno, ali oni na to ne obracaju pažnju.

Skloni su ljubavnim avanturama i privlace ih tajne ljubavne veze. Njihov tip partnera su osobe širokih pogleda na svet, intelektualnih i moralnih nazora, one koje ce im obogatiti vidike i omoguciti nove spoznaje. Venera u devetoj kuci cesto ukazuje na brak sa strancima ili ljudima druge vere i na ljubavne avanture u inostranstvu.

VENERA U DESETOJ KUCI
Daje dopadljive i društvene osobe, popularne u društvu sa puno uticajnih prijatelja. Uživaju u svom poslu i pomažu drugima oko sebe. Privlaci ih šou-biznis, moda i umetnost. Lepota i harmonija igraju važno mesto u njihovoj profesiji i u životu.

U pitanju su cesto lepe i prijatne osobe koje lako privlace suprotan pol. Važan im je partnerov izgled, ali i njegov položaj na društvenoj lestvici.

Imaju stabilne emocije i odani su patrneru. Više su okrenuti profesiji nego porodici, ali ni po koju cenu nece dozvoliti da porodica trpi zbog njihovog posla ili licnih interesovanja.

VENERA U JEDANAESTOJ KUCI
Ovo su osobe širokih vidika, blage naravi i pristupacne širokom krugu razlicitih ljudi. Oko sebe privlace društvo u kome su centar dešavanja. Odani su i privrženi, a prijateljstva se zasnivaju na jednakosti. Ne poštuju nikakve autoritete i imaju averziju prema mediokritetima. Prijatelji ima rado pomažu jer njihove aktivnosti nisu motivisane licnom koristi nego zajednickim dobrom.

Lako privlace ljubavnike i mešaju prijateljstvo i ljubav. Romanticna iskustva doživljavaju na druženjima i zabavama, spontano i iznenada. Imaju sklonost da ostvaruju veze sa zauzetim osobama i mogu biti neodlucni izmedu dva ljubavnika.

VENERA U DVANAESTOJ KUCI
Oznacava veoma osetljive i ranjive osobe. Imaju izraženu potrebu za privatnošcu i okolini zbog toga deluju tajanstveno. Stidljive su i rezervisane u pokazivanju svojih emocija. Požrtvovane su i zapostavljaju sebe za racun drugih osoba. Zbog svoje povucenosti i preostljivosti imaju malo prijatelja.

U ljubavi su vrlo prijemcive prema partneru. Imaju potrebu da mu se potpuno predaju. Svoju ljubav prikrivaju spolja, a kada se nadu sami sa partnerom ona se izliva na impresivan nacin, bez ikakvih granica. U stanju su da svom partneru priušte vrhunska seksualna i emotivna zadovoljstva. Sklone su tajnim ljubavima i spremne su da puno trpe zbog njih. Vezane su za partnera, ali cesto imaju više od jednog braka.

Advertisements

Ostavite Vase misljenje,

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s