Posted in Descedent - 7 kuca u horoskopu, planete horoskop, razvod horoskop

Razvod braka u natalnoj karti

Natalna karta i uporedni horoskop - vixolina@gmail.comRazvod braka se objasnjava kroz tumacenje 7 kuce, kako njenim vladaocima, znakom na vrhu ove kuce, tako i aspektima vladaoca ove kuce. Dvojni znak Blizanaca i Riba, ali i Devica na vrhu 7 kuce, jesu jedan od rizicnih pokazatelja, ali nisu nuzan razlog razvoda. Takodje vise planeta u 7 kuci jesu znak vise partnera i tajnih veza. Aspekti Urana sa Suncem u natalnoj karti zene, te Meseca sa Uranom u natalnoj karti muskarca pokazuju na veliku naklonjenost slobodi. U oba slucaja  aspekti Venere sa Uranom donose probleme.Dobra pozicija jeste trigon Saturna sa vladarem 7. kuce – trajnost odnosa – partner koji je spreman da preuzme obaveze u braku. Mora postojati 4 i vise pokazatelja da bi se horoskop tako tumacio. Saturn u 7 kuci je sklon usamljenosti, ali i udovici ili udovcu, dok je Uran vezan za slobodu i originalnost u braku. Takva priroda  ove planete dovodi do neuobicajenog braka. Pluton naznacava slozenost i partnera drugacije kulture, sto moze stvarati problem u braku. Neptun je vezan za sanjarenje, mastu i idealizaciju.

Nijedan aspekt sam za sebe ne predstavlja polozaj razvoda. Mora biti vise pokazatelja, cak i tada se uzima ceo horoskop u obzir.

https://violetadivnicnenic.wordpress.com/www.google.com/local/add/details

Autor:

Violeta Divnić Date of birth: 1965 Website: violetadivnicnenic.wordpress.com Vreme laznih careva, Weather false emperor, author Violeta Divnic

2 thoughts on “Razvod braka u natalnoj karti

Ostavite Vase misljenje,

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s