Posted in natalnа karta (ljubav, zdravlje, posao), Natalni horoskop, godisnji, uporedni, mesecni, planete horoskop, Poslovni horoskop - MC, prva kuca, druga, treca - horoskop, sunce natalna karta

Sunce u horoskopu

Polozaj Sunca po kucama dodatno objasnjava nase karakteristike i sklonosti, ali i talente. Polozaj u prvoj kuci daje osobi neke od osobina znaka Ovna, tvrdoglavost, naglasak na Ja.  

Polozaj Sunca u drugoj kuci ukazuje na zelju za sticanjem materijalnih dobara, ali i ostvarenje vlastitih vrednosti u zivotu.

Treca kuca i polozaj Sunca kroz tu kucu, daje osobi komunikativnost i drustvenost od znaka Blizanaca, jer su Blizanci prirodni vladaoc ove kuce.

Polozaj kroz cetvrtu kucu naglasava uticaj i vaznost roditeljskiih korena, dok polozaj kroz petu kucu ukazuje na kreativnu licnost, ali i osobu kojoj su ljubav i deca veoma vazni. Ovaj polozaj imaju i osobe koje se bave sportom.

Sesta kuca sa Suncem u njoj ukazuje na znacaj rada i zdravlja. Ovde je vidan uticaj Device na vas znak, ali i kriticnost i sumnicavost.

Sa polozajem Sunca kroz sedmu kucu nailazimo na licnosti koje su pod uticajem znaka Vage, koja je prirodan znak ove kuce. Vaga pridodaje nasim osobinama sarm, lepotu i drustvenost.

Sa Suncem u 8 kuci naseg horoskopa, nas znak je pod uticajem znaka Skorpije i planete Pluton, vise smo ostroumni, ali i sposobni da se regenerisemo i oporavljamo.

Deveta kuca i polozaj Sunca kroz nju ukazuju na znacaj dalekih putovanja i drugih drzava u nasem zivotu. Ovde je i vidan uticaj znaka Blizanaca i planete Jupiter, ali i idealizam znaka Strelca.

Deseta kuca sa polozajem Sunca u njoj daje osobi potrebu za sticanjem statusa, prestiza i dostizanjem najvecih ciljeva u drustvu. Ovde je naznacen uticaj Jarca na Suncev znak.

Jedanaesta kuca sa Suncem u ovoj kuci ukazuje na istrazivace, ali i neobicne i drugacije prijatelje i ljubavi. Vidan je uticaj znaka Vodolije, koji je prirodan vladaoc ove kuce.

Sa Suncem u 12 kuci Suncevom vasem znaku se pridodaju neke od osobina znaka Riba ciji je vladaoc Neptun. Neptun naglasava mastu, kreativnost i idealizaciju, pa samim tim i vase Sunce dolazi pod njegovim uticajem.

Autor:

Violeta Divnić Date of birth: 1965 Website: violetadivnicnenic.wordpress.com Vreme laznih careva, Weather false emperor, author Violeta Divnic

Ostavite Vase misljenje,

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s