Sunce u horoskopu

kontakt informacije vixolina@gmail.com

Svi aspekti Sunca naglasavaju Ja, licnost i egoizam. Konjukcija Sunca sa drugim planetama, naglasava ego licnosti, bez obzira na prirodni znak. 

Opoziija sa drugim planetama ukazuje svest ili nesvest prema drugim ljudima.

Trigon pruza harmonicno izrazavanje licnosti. Sekstil olaksava egu da se izrazi. 

Kvadrat predstavlja izazov za ego i stvara napetost na nivou licnosti.

Sunce u konjukciji sa Mesecom, jeste aspekt koji moze biti ogranicavajuci i moze ukazivati, na ekstremni temperament. Prisutna je sklonost jednostranosti i suzenog pogleda na zivot.

Konjukcija Sunca sa Merkurom daje snazan um, impulsivnost i ambiciju, ali i tvrdoglavost. Ovaj aspekt naglasava ego licnosti, ali i mentalnu stranu.

Sunce u konjukciji sa Venerom ukazuje na sarm, srdacnost i dobru narav. Moguce je odlaganje ulasaka u brak i mali broj dece, ali ljubav prema deci je naglasena. Osecanje ljubavi je snazno, kao i eroticnost. Izrazito zelite da vas drugi vole.

Sunce u konjukciji sa Marsom naglasava agresivne porive, akciju i energiju, ali i snaznu volju i elan. Ovo je povoljan aspekt. Preduzimljivost i neustrasivost su naglaseni. 

Sunce u konjukciji sa Jupiterom – Ovo je veoma povoljan aspekt. Ukazuje se uspeh, sreca i uzivanje u zivotu. Potrebno je da pronalazite polja koja ce stimulisati vasu mastu. 

Sunce u konjukciji sa Saturnom naglasava marljivost, ozbiljnost, ali i materijalni uspeh u koji ste ulozili puno truda. Ucite na stecenim iskustvima i rano sazrevate. 

Sunce u konjukciji sa Uranom naglasava potrebu za slobodm, da se bude drugaciji i zivi po sopstvenim pravilima. Moze vas privuci kakva izazovna karijera i neuobicajeno. Kod ovog polozaja razvodi su cesti, zbog opotrebe za slobodom.

Sunce u konjukciji sa Neptunom ukazuje na ma mastovitost, sklonost muzici, kreativnost i interesovanje za okultno. Prepustate se mastanju i bezite u sopstveni svet, sto treba kontrolisati. Morate se suciti sa svetom i samim sobom. 

Sunce u konjukciji sa Plutonom , jeste mocan aspekt. Daje snazne zelje na svim nivima, fizicki, mentalno i duhovno. Niste sposobni da shvatite tudje slabosti, niti odsustvo elena, tako da morate da obuzdavate vlastiti egoizam i netoleranciju. Boricete se protiv svega sto smatrate nepravdom. 

Advertisements

Ostavite Vase misljenje,

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s