Posted in horoskopski znakovi

dan rodjenja – uticaj

red-color1
Horoskop – cena, natalna karta, uporedni horoskop 

PONEDELJAK 

Rođeni ovoga dana su Mesečeva deca. Često menjaju mišljenje, ne vole kritike i dugo pamte uvrede. Kako su osetljivi, romantični i sentimentalni lako su podložni uticaju onih koje vole. Defanzivnog su karaktera i zaštitnički raspoloženi prema slabijima.UTORAK

Rođeni ovog dana su deca Marsa. Nestrpljivi, neumorni i autoritativni. Ne vole samoću i rutinu. Znatiželja i potraga za novim, putovanja i avanture čine njihov život veoma buran. Ponekad teško kontrolisu svoj temperament.

 

SREDA

Rođeni ovog dana su deca Merkura. Urođena inteligencija, komunikativnost i korektnost u odnosima ih dovode do visokih položaja u društvu. Ne vole komplikovane osobe i vešto ih izbegavaju. Često u životu igraju ulogu posrednika i pregovarača.

 

ČETVRTAK

Rođeni ovog dana su deca Jupitera. Odlaze iz mesta gde su rođeni. Privlače ih putovanja i strane zemlje, sve što je novo. Velika ambicija ih dovodi do viših položaja u društvu. Često ulaze u brak više puta. Celi život uče.

 

PETAK

Rođeni ovog dana su deca Venere. Lepog izgleda i neodoljivog šarma znaju dobiti ono što žele. Orijentisani su na materijalno i biraju darežljivog, situiranog i solidnog partnera. Kreativni su i cene umetnost.


SUBOTA

Rođeni ovog dana su deca Saturna. Obazrivi, odgovorni, ne vole trošiti vreme na nekonstruktivne osobe i besmislene stvari. Nije lako naći partnera. Često žive sami dugi broj godina ili ulaze u brak kasnije u životu. Njihova racionalnost i ozbiljnost prepreka su im da doista uživaju u životu.


NEDELJA

Rođeni ovog dana su deca Sunca. Ponosni i neprilagodljivi funkcioniršu samo s nezavisnim partnerima. Strogi i egocentrični žele uvek najbolje. Obožavaju biti u centru pažnje i u društvu. Njihov životni zadatak je naučiti ceniti druge u istoj meri kao što cene sami sebe.

Autor:

Violeta Divnić Date of birth: 1965 Website: violetadivnicnenic.wordpress.com Vreme laznih careva, Weather false emperor, author Violeta Divnic

Ostavite Vase misljenje,

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s